Ainekset

Liha

  • 1kg entrecotea

Marinadi

  • 1,5 dlöljyä
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1chili
  • 0,5 rklhunajaa
  • 2 rklsitruunamehua
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 0,5 rkldijon-sinappia
  • 0,5 tlpaprikamaustetta
  • 0,5 tlpippuria
  • 1 tlsuolaa
  • tuoretta timjamia

Valmistus

  1. Pilko entrecote ohuiksi pihveiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi pihvien päälle. Anna maustua seuraavaan päivään. Sekoita ainakin kerran välillä.
  2. Laita pihvit varrastikkuihin niin, että vuorotellen lävistät pihvin tikulla (aloita ihan reunasta) ja vuorotellen pyöräytät pihvin tikun ympäri. Näin saat vartaista upean näköisiä!
  3. Grillaa vartaita välillä käännellen noin 10-15 minuuttia. Voit myös vaihtoehtoisesti valmistaa vartaat uunissa 200 asteessa noin 20 minuutin ajan.