Ainekset
Liha
- 1kg entrecotea
Marinadi
- 1,5 dlöljyä
- 2valkosipulinkynttä
- 1chili
- 0,5 rklhunajaa
- 2 rklsitruunamehua
- 2 rklsoijakastiketta
- 0,5 rkldijon-sinappia
- 0,5 tlpaprikamaustetta
- 0,5 tlpippuria
- 1 tlsuolaa
- tuoretta timjamia
Valmistus
- Pilko entrecote ohuiksi pihveiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi pihvien päälle. Anna maustua seuraavaan päivään. Sekoita ainakin kerran välillä.
- Laita pihvit varrastikkuihin niin, että vuorotellen lävistät pihvin tikulla (aloita ihan reunasta) ja vuorotellen pyöräytät pihvin tikun ympäri. Näin saat vartaista upean näköisiä!
- Grillaa vartaita välillä käännellen noin 10-15 minuuttia. Voit myös vaihtoehtoisesti valmistaa vartaat uunissa 200 asteessa noin 20 minuutin ajan.